Kennismaking

Wilt u weten wat Pictan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken samen naar uw wensen en adviseren u graag. 

Offerte

Na de kennismaking sturen wij u een passende offerte.

Informatie verzamelen

Offerte akkoord? We willen nu nog meer van u weten. We sturen u een uitgebreide vragenlijst zodat we een ruime basis hebben met ideeën voor een eerste ontwerp.

Eerste ontwerp

Het eerste ontwerp is een offline testversie van het gekozen format aangevuld met de informatie en ideeën uit de vragenlijst. Deze versie is het raamwerk van waaruit we verder gaan bouwen en gaan invullen.

Ontwerp bespreken

We bespreken de testversie samen en kijken waar u tevreden over bent, wat u anders wilt zien, wat u toegevoegd wilt hebben.

Vullen van de website

Het raamwerk staat en het inhoudelijk vullen van de website kan beginnen. U bepaalt hoe u de menustructuur wilt en levert teksten en foto’s aan. Wij gaan voor u aan de slag om de website in te richten. Tussentijds houden we natuurlijk contact.

Finale check

Uw website is klaar! Voor de zekerheid doen we nog een finale check. Alles wat we met elkaar hebben afgesproken staat op de website.

Online zetten

Uw nieuwe website gaat online op uw eigendomein.nl! U krijgt nu zelf de rechten om de content van uw website makkelijk aan te passen. Pictan blijft verantwoordelijk voor het technisch beheer.

Handleiding

Hoe moet ik die foto ook alweer uploaden? Waarvoor is die knop ook alweer? Als u behoefte hebt aan een beetje extra uitleg dan sturen we u graag een eenvoudige handleiding met screenshots toe. 

Service

Heeft u na oplevering nog vragen, of loopt u tegen problemen aan? Wij staan natuurlijk voor u klaar. 

Contact

Hostingpakket